Miałem już skończyć, ale to co sieje dudek_t nie da się na to przymknąć oka
Sam wymyślasz coś, co nie miało miejsca, po czym zwalasz na kogoś, do tego nie rozumiesz ironicznych wypowiedzi...
wyrywasz słówka z kontekstu i do nich się odnosisz
Jeżeli dla ciebie pies który ma wyszczerzone kły i do tego warczy, chce się TYLKO pobawić i jest "pokojowo" nastawiony, to tylko pozostaje pogratulować logiki.
Olewam psy które idą sobie 2m za mną i sobie dziamgoczą, bo taka jest ich natura, łatwo jest rozpoznać psa który ma zamiar sobie tylko poszczekać bo nie biegnie do kogoś i nie wyszczerza kłów.
Jeżeli wg ciebie to jest pies nastawiony pokojowo to go olej, ale dla mnie jest to sygnał, że on nie chce sobie "tylko" poszczekać
Tym bardziej jak już wspomniałem wcześniej mam kuzynkę w rodzinie która jest pogryziona przez psa, i wiem jak to wygląda, a nie sądzisz chyba, że 10 letnia dziewczynka zaczęła kopiąc psa "profilaktycznie"
Jeszcze jedno, mówisz, że z Wally, się zgadzasz? pomyśl, bo już się pogubiłeś, On przytoczył przypuszczalnie taką samą sytuację, a uwierz mi że widząc tak wyszczerzone kły psa miałem 100% obawy co do jego zamiarów, dlatego zareagowałem tak a nie inaczej, tym bardziej, że nie byłem sam.
Skoro jesteś wszech wiedzącym i już wszystko wiesz w tym temacie, to powiedz gdzie dokładnie pies dostał i jak silne było uderzenie i w jakiej odległości byliśmy od siatki, tzn ja :?:
najlepiej jakbyś zacytował wszystkie dane na temat zdarzenia
[ Dodano: Wto 13 Sie, 13 16:36 ]
Może mi ktoś powie co mają sztuki walki do obrony przed psem ?
Nie będę pisał kto tu namieszał ze sztukami walki, bo kto czytał wątek ten wie,
nie widziałem jeszcze żeby low-kick był wykonany na 15cm od ziemi, przeważnie jest to ok 60-70cm, więc ktoś tu myli pojęcia i gubi się w tym co pisze :wink:
I nie chodzi mi o Ciebie
Sam wymyślasz coś, co nie miało miejsca, po czym zwalasz na kogoś, do tego nie rozumiesz ironicznych wypowiedzi...
wyrywasz słówka z kontekstu i do nich się odnosisz
Zamieszczone przez dudek_t
Zamieszczone przez dominik9420
Olewam psy które idą sobie 2m za mną i sobie dziamgoczą, bo taka jest ich natura, łatwo jest rozpoznać psa który ma zamiar sobie tylko poszczekać bo nie biegnie do kogoś i nie wyszczerza kłów.
Jeżeli wg ciebie to jest pies nastawiony pokojowo to go olej, ale dla mnie jest to sygnał, że on nie chce sobie "tylko" poszczekać
Tym bardziej jak już wspomniałem wcześniej mam kuzynkę w rodzinie która jest pogryziona przez psa, i wiem jak to wygląda, a nie sądzisz chyba, że 10 letnia dziewczynka zaczęła kopiąc psa "profilaktycznie"
Jeszcze jedno, mówisz, że z Wally, się zgadzasz? pomyśl, bo już się pogubiłeś, On przytoczył przypuszczalnie taką samą sytuację, a uwierz mi że widząc tak wyszczerzone kły psa miałem 100% obawy co do jego zamiarów, dlatego zareagowałem tak a nie inaczej, tym bardziej, że nie byłem sam.
Zamieszczone przez dudek_t
najlepiej jakbyś zacytował wszystkie dane na temat zdarzenia
[ Dodano: Wto 13 Sie, 13 16:36 ]
Zamieszczone przez misiek^wro
Nie będę pisał kto tu namieszał ze sztukami walki, bo kto czytał wątek ten wie,
nie widziałem jeszcze żeby low-kick był wykonany na 15cm od ziemi, przeważnie jest to ok 60-70cm, więc ktoś tu myli pojęcia i gubi się w tym co pisze :wink:
I nie chodzi mi o Ciebie
Komentarz